
-
Fovl pop up m. Andelsgaarde
To aftener i august hylder vi råvarerne og dem, der dyrker dem. Sammen med Andelsgaardene inviterer vi til pop-up på Fovl med en sommermenu skabt af sæsonens bedste grøntsager fra marken på Brinkholm.
Hos Fovl – og i hele vores lille fuglefamilie – er vi drevet af kærligheden til gode råvarer og de mennesker, der får dem til at gro.
Vi synes, at det er på tide at hylde dem.
Derfor har vi teamet op med Andelsgaardene – nærmere bestemt Uschi & Davide fra gården Brinkholm – som dyrker de mest vidunderlige økologiske grøntsager med udgangspunkt i regenerativt og bæredygtigt landbrug.
De kommer med råvarerne – og vores egen kok Ejvind tryller dem om til en menu, der smager af dansk sommer, jord under neglene og nysgerrighed på verden.
Menu:
VERMOUTH og FRANSKE KARTOFLER
RODFRUGT-CRUDITES med SMØR
SQUASH med ROMAINE og BLOMSTER
BLADBEDER med VALNØD og KORIANDER
GRÅÆRT-FALAFEL med SYLTET MAJROE
FENNIKEL med HARISSA og YOGHURT
SURDEJSBRØD
//350kr